Farfalle pasta met gewokte zalmsnippers en courgette
25min
Gemakkelijk
1
Uien, rauw
1
Teentje knoflook
1.5
Courgette
75 g
Gerookte Zalm
100 ml
Slagroom
1 el
Citroensap
1 Blad
Laurier
2 el
Olijfolie
.
Voedingswaarde
Energie
227.93 kcal
Eiwit
6.29 g
koolhydraten
4.87 g
vetten
20.83 g
Voedingswaarde
Instructie
25 Minuten
Kook de pasta en fruit de ingrediënten aan
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit ondertussen de courgette, ui, de knoflook en het laurierblad 5 minuten in olijfolie in een wok.
Bereid de saus
Verkruimel het bouillonblokje erover en voeg 75 ml water toe. Doe de room, zalm en kappertjes erbij en roer goed door. Breng op smaak met citroensap.
Serveer het gerecht
Verdeel de pasta en de saus over de borden.
Opmerkingen 0