Chinese kippensoep
15min
Gemakkelijk
200 g
Kipfilet
200 g
Peultjes
150 g
Champignons
0.5 Hoofd
Kool, Chinees (paksoi), rauw
125 g
Taugé
1 Plakje
Gember
1.5 l
Water
2
Lente ui, in ringen
.
Voedingswaarde
Energie
47.88 kcal
Eiwit
6.63 g
koolhydraten
4.04 g
vetten
0.6 g
Voedingswaarde
Instructie
15 Minuten
Voeg de kipreepjes toe aan de Chinese kippensoep
5 min
Schenk 1,5 liter water en de MAGGI Basis voor Soep in een soeppan. Voeg de kipreepjes toe, knoflookteen en gember toe en laat het geheel 15 minuten trekken.
Voeg de overige ingrediënten toe
5 min
Voeg de peultjes en champignons aan de soep toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken. Voeg vervolgens de lente-ui, Chinese kool en taugé toe en laat nog 3 minuten zachtjes koken. Haal de knoflook en het stukje gember uit de pan.
Serveer het gerecht
5 min
Dit gerecht serveer je het fijnst in diepe borden.
Geniet van deze heerlijke Chinese kippensoep!
Opmerkingen 0