Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chinese kippensoep

(0)
15min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
11 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 11 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

200  g
Kipfilet
200  g
Peultjes
150  g
Champignons
0.5  Hoofd
Kool, Chinees (paksoi), rauw
125  g
Taugé
1  Plakje
Gember
1.5  l
Water
2 
Lente ui, in ringen

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
47.88 kcal
Eiwit
6.63 g
koolhydraten
4.04 g
vetten
0.6 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

15 Minuten
Voeg de kipreepjes toe aan de Chinese kippensoep
5 min
Schenk 1,5 liter water en de MAGGI Basis voor Soep in een soeppan. Voeg de kipreepjes toe, knoflookteen en gember toe en laat het geheel 15 minuten trekken.
Voeg de overige ingrediënten toe
5 min
Voeg de peultjes en champignons aan de soep toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken. Voeg vervolgens de lente-ui, Chinese kool en taugé toe en laat nog 3 minuten zachtjes koken. Haal de knoflook en het stukje gember uit de pan.
Serveer het gerecht
5 min
Dit gerecht serveer je het fijnst in diepe borden.Geniet van deze heerlijke Chinese kippensoep!
Chinese kippensoep

Voeg de kipreepjes toe aan de Chinese kippensoep 3

Schenk 1,5 liter water en de MAGGI Basis voor Soep in een soeppan. Voeg de kipreepjes toe, knoflookteen en gember toe en laat het geheel 15 minuten trekken.

Chinese kippensoep

Voeg de overige ingrediënten toe 3

Voeg de peultjes en champignons aan de soep toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken. Voeg vervolgens de lente-ui, Chinese kool en taugé toe en laat nog 3 minuten zachtjes koken. Haal de knoflook en het stukje gember uit de pan.

Chinese kippensoep

Serveer het gerecht 3

Dit gerecht serveer je het fijnst in diepe borden.Geniet van deze heerlijke Chinese kippensoep!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam