Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bruine bonensoep

(0)
45min
Gemakkelijk
Goedgevulde bruine bonensoep met soepgroente en spekjes.

Ingrediënten

-
12 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 12 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Pot
MAGGI Basis voor Soep Ui
1 
Witte ui
800  g
Bruine Bonen
250  g
Soepgroente
150  g
Spekreepjes
1  el
Platte peterselie
2  Stengels
Selderij
20  g
Boter
1.5  l
Water

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

45 Minuten
Bereid de bruine bonen en bak de spekreepjes
1 min
Spoel de bruine bonen met water af in een vergiet en laat ze uitlekken. Smelt de boter in een soeppan en bak de spekreepjes krokant uit. Neem ze uit de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier.
Fruit de ui en voeg de ingrediënten toe
1 min
Fruit de ui in het achtergebleven bakvet goudbruin. Voeg de bruine bonen, de soepgroente, de soep en 1,5 liter water toe. Breng de soep aan de kook. Laat de soep circa 30 minuten zachtjes koken.
Serveer het gerecht
1 min
Roer vlak voor het opdienen de fijngehakte kruiden door de soep en strooi aan tafel de spekjes erover. Maak er met een salade van geraspte wortel een complete maaltijd van. Eet smakelijk.
Bruine bonensoep

Bereid de bruine bonen en bak de spekreepjes 3

Spoel de bruine bonen met water af in een vergiet en laat ze uitlekken. Smelt de boter in een soeppan en bak de spekreepjes krokant uit. Neem ze uit de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier.

Bruine bonensoep

Fruit de ui en voeg de ingrediënten toe 3

Fruit de ui in het achtergebleven bakvet goudbruin. Voeg de bruine bonen, de soepgroente, de soep en 1,5 liter water toe. Breng de soep aan de kook. Laat de soep circa 30 minuten zachtjes koken.

Bruine bonensoep

Serveer het gerecht 3

Roer vlak voor het opdienen de fijngehakte kruiden door de soep en strooi aan tafel de spekjes erover. Maak er met een salade van geraspte wortel een complete maaltijd van. Eet smakelijk.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam