Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Broccolistamppot met rauwe ham

0
15min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
2 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1 
Broccoli
1 
Tomaten
100  g
Hamblokjes
1  el
Rode Pesto

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
283.29 kcal
Eiwit
12.96 g
koolhydraten
44.71 g
vetten
5.15 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

15 Minuten
Kook de broccoli
1 min
Breng een pan water aan de kook. Kook de broccoli in 8 minuten beetgaar. Giet af en houd warm met het deksel op de pan.
Snijd de tomaat
1 min
Snijd de tomaat in 4 partjes en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in reepjes en vervolgens in blokjes.
Bereid de puree
1 min
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje.
Roer de ingrediënten door de stamppot en serveer het gerecht
1 min
Roer de broccoli, de ham, de pesto en de tomaat door de puree en laat het geheel twee minuten warm worden. Verdeel de stamppot over de borden en serveer het gerecht. Eet smakelijk!
Broccolistamppot met rauwe ham

Kook de broccoli 4

Breng een pan water aan de kook. Kook de broccoli in 8 minuten beetgaar. Giet af en houd warm met het deksel op de pan.

Broccolistamppot met rauwe ham

Snijd de tomaat 4

Snijd de tomaat in 4 partjes en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in reepjes en vervolgens in blokjes.

Broccolistamppot met rauwe ham

Bereid de puree 4

Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje.

Broccolistamppot met rauwe ham

Roer de ingrediënten door de stamppot en serveer het gerecht 4

Roer de broccoli, de ham, de pesto en de tomaat door de puree en laat het geheel twee minuten warm worden. Verdeel de stamppot over de borden en serveer het gerecht. Eet smakelijk!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam