Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bolognese vegaschotel

(0)
60min
Gemakkelijk
Traditioneel wordt pasta bolognese bereid met gehakt, maar dit recept is speciaal voor iedereen die vegetarisch is of een dagje geen vlees wilt eten. Met dit pastarecept van MAGGI maak je in een mum van tijd een voedzame vegetarische pasta met Italiaanse roerbakgroenten, champignons en canellini bonen. Misschien is hij nog wel lekkerder dan de klassieke pasta bolognese. Oordeel zelf!

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zak
MAGGI Roerbakpasta Bolognese
250  g
Champignons
400  g
Italiaanse roerbakmix
300  g
Cannellini Bonen
2  el
Geraspte kaas
1  el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

60 Minuten
Roerbak eerst de verse groenten
20 min
Verhit de olijfolie in een hapjespan en roerbak hierin de groenten samen met de cannellini bonen op hoog vuur, voor circa 2 minuten.
Bereid de kruidenmix en pasta
20 min
Voeg in dezelfde pan de pasta, water en de kruidenmix toe volgens de eenvoudige aanwijzingen op het pakje van MAGGI Roerbakpasta Bolognese. Roer de ingrediënten door elkaar en breng het aan de kook. Zet de hittebron direct lager zodra het gerecht kookt. Laat het geheel daarna nog 11 à 12 minuten pruttelen, totdat de pasta al dente of gaar is. Schep het gerecht tussendoor om.
Serveer de bolognese vegaschotel met kaas
20 min
Schep het pastagerecht op de borden en besprenkel het gerecht met geraspte kaas. Geniet van deze heerlijke vullende maaltijd en van de smaken van een traditionele pasta bolognese, maar dan zonder vlees. Eet smakelijk!
Bolognese vegaschotel

Roerbak eerst de verse groenten 3

Verhit de olijfolie in een hapjespan en roerbak hierin de groenten samen met de cannellini bonen op hoog vuur, voor circa 2 minuten.

Bolognese vegaschotel

Bereid de kruidenmix en pasta 3

Voeg in dezelfde pan de pasta, water en de kruidenmix toe volgens de eenvoudige aanwijzingen op het pakje van MAGGI Roerbakpasta Bolognese. Roer de ingrediënten door elkaar en breng het aan de kook. Zet de hittebron direct lager zodra het gerecht kookt. Laat het geheel daarna nog 11 à 12 minuten pruttelen, totdat de pasta al dente of gaar is. Schep het gerecht tussendoor om.

Bolognese vegaschotel

Serveer de bolognese vegaschotel met kaas 3

Schep het pastagerecht op de borden en besprenkel het gerecht met geraspte kaas. Geniet van deze heerlijke vullende maaltijd en van de smaken van een traditionele pasta bolognese, maar dan zonder vlees. Eet smakelijk!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam