Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten
  • Inspiratie
  • Producten
  • FAQ
  • Zoeken
  • Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Bolognese vegaschotel

Bolognese vegaschotel

(0)
60min
Gemakkelijk
Koop nu
Traditioneel wordt pasta bolognese bereid met gehakt, maar dit recept is speciaal voor iedereen die vegetarisch is of een dagje geen vlees wilt eten. Met dit pastarecept van MAGGI maak je in een mum van tijd een voedzame vegetarische pasta met Italiaanse roerbakgroenten, champignons en canellini bonen. Misschien is hij nog wel lekkerder dan de klassieke pasta bolognese. Oordeel zelf!

Ingrediënten

3 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Zak
MAGGI Roerbakpasta Bolognese
250  g
Champignons
400  g
Italiaanse roerbakmix
300  g
Cannellini Bonen
2  el
Geraspte kaas
1  el
Olijfolie
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

Voedingswaarde

Instructie

60 Minuten
  • Roerbak eerst de verse groenten

    20 min
    Verhit de olijfolie in een hapjespan en roerbak hierin de groenten samen met de cannellini bonen op hoog vuur, voor circa 2 minuten.
  • Bereid de kruidenmix en pasta

    20 min
    Voeg in dezelfde pan de pasta, water en de kruidenmix toe volgens de eenvoudige aanwijzingen op het pakje van MAGGI Roerbakpasta Bolognese. Roer de ingrediënten door elkaar en breng het aan de kook. Zet de hittebron direct lager zodra het gerecht kookt. Laat het geheel daarna nog 11 à 12 minuten pruttelen, totdat de pasta al dente of gaar is. Schep het gerecht tussendoor om.
  • Serveer de bolognese vegaschotel met kaas

    20 min
    Schep het pastagerecht op de borden en besprenkel het gerecht met geraspte kaas. Geniet van deze heerlijke vullende maaltijd en van de smaken van een traditionele pasta bolognese, maar dan zonder vlees. Eet smakelijk!
Bolognese vegaschotel

Roerbak eerst de verse groenten 3

Verhit de olijfolie in een hapjespan en roerbak hierin de groenten samen met de cannellini bonen op hoog vuur, voor circa 2 minuten.

Bolognese vegaschotel

Bereid de kruidenmix en pasta 3

Voeg in dezelfde pan de pasta, water en de kruidenmix toe volgens de eenvoudige aanwijzingen op het pakje van MAGGI Roerbakpasta Bolognese. Roer de ingrediënten door elkaar en breng het aan de kook. Zet de hittebron direct lager zodra het gerecht kookt. Laat het geheel daarna nog 11 à 12 minuten pruttelen, totdat de pasta al dente of gaar is. Schep het gerecht tussendoor om.

Bolognese vegaschotel

Serveer de bolognese vegaschotel met kaas 3

Schep het pastagerecht op de borden en besprenkel het gerecht met geraspte kaas. Geniet van deze heerlijke vullende maaltijd en van de smaken van een traditionele pasta bolognese, maar dan zonder vlees. Eet smakelijk!

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!

We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden

Opmerkingen 0

Please enter proper keywords 0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam
annuleren
OPSLAAN
Meer laden

Ontdek meer

  • Pasta
  • Vegetarisch

Probeer ook

Show more recipes

  • Italiaanse aardappel ovenschotel met roerbakmix

    Italiaanse aardappel ovenschotel met roerbakmix

    51 min Gemakkelijk
  • Basisrecept: MAGGI Dagschotel Paprika-goulashsaus met champignons en kip

    Basisrecept: MAGGI Dagschotel Paprika-goulashsaus met champignons en kip

    20 min Gemakkelijk
  • Ovenschotel met ham en knoflook

    Ovenschotel met ham en knoflook

    43 min Gemakkelijk
  • Mediterrane hachee met pennepasta

    Mediterrane hachee met pennepasta

    145 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies