Bolognese vegaschotel
60min
Gemakkelijk
.
Voedingswaarde
Voedingswaarde
Instructie
60 Minuten
Roerbak eerst de verse groenten
Verhit de olijfolie in een hapjespan en roerbak hierin de groenten samen met de cannellini bonen op hoog vuur, voor circa 2 minuten.
Bereid de kruidenmix en pasta
Voeg in dezelfde pan de pasta, water en de kruidenmix toe volgens de eenvoudige aanwijzingen op het pakje van MAGGI Roerbakpasta Bolognese. Roer de ingrediënten door elkaar en breng het aan de kook. Zet de hittebron direct lager zodra het gerecht kookt. Laat het geheel daarna nog 11 à 12 minuten pruttelen, totdat de pasta al dente of gaar is. Schep het gerecht tussendoor om.
Serveer de bolognese vegaschotel met kaas
Schep het pastagerecht op de borden en besprenkel het gerecht met geraspte kaas. Geniet van deze heerlijke vullende maaltijd en van de smaken van een traditionele pasta bolognese, maar dan zonder vlees. Eet smakelijk!
Opmerkingen 0