Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten
  • Inspiratie
  • Producten
  • FAQ
  • Zoeken
  • Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Bloemkool met kaassaus, rundersausijs, gekookte aardappels met jus en komkommersalade

Bloemkool met kaassaus, rundersausijs, gekookte aardappels met jus en komkommersalade

(0)
25min
Gemakkelijk
Koop nu

Ingrediënten

4 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Zak
MAGGI Kaassaus
1  Zak
MAGGI Jus Naturel
800  g
Bloemkool
1 
Komkommer
1000  g
Aardappelen
2  el
Azijn
4 
Rundersaucijs
1 
Peper, banaan, rauw
1 
Zout, tafel
5  g
Suikers, bruin
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

Energie
590.54 kcal
Eiwit
30.42 g
koolhydraten
65.12 g
vetten
23.37 g
Voedingswaarde

Instructie

25 Minuten
  • Kook de aardappelen en de bloemkool

    35 min
    Kook de aardappelen in ongeveer 20 minuten gaar. Giet ze af en houd ze warm met de deksel op de pan. Kook de bloemkool in ca. 15 minuten gaar. Giet ze af en houd warm met de deksel op de pan.
  • Bak de sausijzen

    20 min
    Verhit intussen de olijfolie in een koekenpan en bak in ongeveer 20 minuten de saucijzen bruin en gaar.
  • Bereid de kaassaus en de jus

    7 min
    Bereid de kaasaus en de jus naturel volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Bereid de komkommersalade

    5 min
    Meng de komkommerschijfjes met de azijn en breng op smaak met zout, peper en een schepje suiker.
  • Serveer het gerecht

    6 min
    Serveer de sausijzen met de aardappelen en jus en de bloemkool met de kaassaus en geef de kokommersalade er apart bij.
Bloemkool met kaassaus, rundersausijs, gekookte aardappels met jus en komkommersalade

Kook de aardappelen en de bloemkool 5

Kook de aardappelen in ongeveer 20 minuten gaar. Giet ze af en houd ze warm met de deksel op de pan. Kook de bloemkool in ca. 15 minuten gaar. Giet ze af en houd warm met de deksel op de pan.

Bloemkool met kaassaus, rundersausijs, gekookte aardappels met jus en komkommersalade

Bak de sausijzen 5

Verhit intussen de olijfolie in een koekenpan en bak in ongeveer 20 minuten de saucijzen bruin en gaar.

Bloemkool met kaassaus, rundersausijs, gekookte aardappels met jus en komkommersalade

Bereid de kaassaus en de jus 5

Bereid de kaasaus en de jus naturel volgens de aanwijzing op de verpakking.

Bloemkool met kaassaus, rundersausijs, gekookte aardappels met jus en komkommersalade

Bereid de komkommersalade 5

Meng de komkommerschijfjes met de azijn en breng op smaak met zout, peper en een schepje suiker.

Bloemkool met kaassaus, rundersausijs, gekookte aardappels met jus en komkommersalade

Serveer het gerecht 5

Serveer de sausijzen met de aardappelen en jus en de bloemkool met de kaassaus en geef de kokommersalade er apart bij.

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!

We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden

Opmerkingen 0

Please enter proper keywords 0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam
annuleren
OPSLAAN
Meer laden

Ontdek meer

  • Aardappelen
  • Avondeten
  • Doordeweeks
  • Familie
  • Familiemaaltijden
  • Groenten
  • Hoofdgerecht
  • Lente
  • Nationaal
  • Regenseizoen
  • Rundvlees
  • Snel en makkelijk
  • Uit de pan
  • Vlees
  • Winter

Probeer ook

Show more recipes

  • Rosbief met krieltjes en pittige paprikajus

    Rosbief met krieltjes en pittige paprikajus

    36 min Gemakkelijk
  • Gehaktbal met rode kool en appel

    Gehaktbal met rode kool en appel

    57 min Gemakkelijk
  • Hutspot met mosterdjus

    Hutspot met mosterdjus

    50 min Gemakkelijk
  • Varkenslapjes ala minute met pepersaus

    Varkenslapjes ala minute met pepersaus

    48 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies