Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Basisrecept: Pasta met gehakt en verse groente

0
25min
Gemiddeld
Met dit recept maak je een lekkere spaghetti of macaroni met gehakt, verse groenten en de vertrouwde smaak van MAGGI. Dit pastagerecht is in 20 minuten klaar én laag in zout. Je kan naar wens de pasta nog verder op smaak brengen met bijvoorbeeld wat pesto, kaas of een bouillonblokje. Door de jaren heen zal dit pastarecept nog altijd bekend staan om z’n makkelijke bereiding en kenmerkende smaak!

Ingrediënten

-
3 porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zakje
MAGGI Lekker Laag in Zout Spaghetti & macaroni
300  g
Mager rundergehakt
2 
Tomaten
70  g
Tomatenpuree
450  g
Macaroni groente
250  g
Spaghetti

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
585.33 kcal
koolhydraten
79.15 g
Eiwit
34.64 g
vetten
13.07 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

25 Minuten
Kook eerst je favoriete pastavariant
25 min
Breng voor de pasta een ruime pan water (zonder zout) aan de kook. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Wat is jouw favoriete pasta? Spaghetti of macaroni? In dit basisrecept kun je kiezen voor beide pastavarianten.
Bak het gehakt en de verse groenten
25 min
Verhit olie in een pan en bak het (magere) gehakt rul. Voeg de macaroni groente toe en bak dit samen met het gehakt nog 3 minuten rustig door, op middelhoog. Vervolgens roer je de tomatenpuree er doorheen en bak je de puree 1 minuut mee.
Voeg de kruidenmix, tomatenblokjes en pasta toe
25 min
Meng door het gehakt en de groenten de kruidenmix uit het zakje MAGGI Lekker Laag in Zout Spaghetti & macaroni. Doe dit samen met 100 ml water en voeg ook de tomatenblokjes toe. Laat het geheel 2 minuten rustig pruttelen. Doe daarna ook de gekookte pasta erbij en schep alles rustig door elkaar. Verwarm het gerecht daarna nog even door.
Breng de pasta verder op smaak en serveer
25 min
Je zelfgemaakte pastagerecht is klaar, maar kan je naar wens je pasta met groenten nog verder op smaak brengen. Het is én blijft een beetje van jezelf en een beetje van MAGGI! Voeg bijvoorbeeld 100 gram geraspte kaas, 5 el ketchup of een ½ MAGGI (groente)bouillonblokje toe aan het gerecht. Met de toevoeging van één van deze ingrediënten bevat een bereide portie rond de 2 gram zout per persoon. Roep iedereen maar bij elkaar want dit is een ideale maaltijd om met z’n allen, jong en oud, heerlijk van te genieten!
Basisrecept: Pasta met gehakt en verse groente

Kook eerst je favoriete pastavariant 4

Breng voor de pasta een ruime pan water (zonder zout) aan de kook. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Wat is jouw favoriete pasta? Spaghetti of macaroni? In dit basisrecept kun je kiezen voor beide pastavarianten.

Basisrecept: Pasta met gehakt en verse groente

Bak het gehakt en de verse groenten 4

Verhit olie in een pan en bak het (magere) gehakt rul. Voeg de macaroni groente toe en bak dit samen met het gehakt nog 3 minuten rustig door, op middelhoog. Vervolgens roer je de tomatenpuree er doorheen en bak je de puree 1 minuut mee.

Basisrecept: Pasta met gehakt en verse groente

Voeg de kruidenmix, tomatenblokjes en pasta toe 4

Meng door het gehakt en de groenten de kruidenmix uit het zakje MAGGI Lekker Laag in Zout Spaghetti & macaroni. Doe dit samen met 100 ml water en voeg ook de tomatenblokjes toe. Laat het geheel 2 minuten rustig pruttelen. Doe daarna ook de gekookte pasta erbij en schep alles rustig door elkaar. Verwarm het gerecht daarna nog even door.

Basisrecept: Pasta met gehakt en verse groente

Breng de pasta verder op smaak en serveer 4

Je zelfgemaakte pastagerecht is klaar, maar kan je naar wens je pasta met groenten nog verder op smaak brengen. Het is én blijft een beetje van jezelf en een beetje van MAGGI! Voeg bijvoorbeeld 100 gram geraspte kaas, 5 el ketchup of een ½ MAGGI (groente)bouillonblokje toe aan het gerecht. Met de toevoeging van één van deze ingrediënten bevat een bereide portie rond de 2 gram zout per persoon. Roep iedereen maar bij elkaar want dit is een ideale maaltijd om met z’n allen, jong en oud, heerlijk van te genieten!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam