Basisrecept: MAGGI Wraps Frisse Peper
40min
Gemakkelijk
.
Voedingswaarde
koolhydraten
0 g
Eiwit
66 g
Energie
327 kcal
vetten
5.4 g
Voedingswaarde
Instructie
40 Minuten
Bereid het yoghurt kruidensausje
Doe 4 eetlepels yoghurt in een schaaltje en roer de sausmix erdoor.
Snijd de ingrediënten
Snijd de kip in blokjes, de paprika in stukjes en de ui in blokjes.
Bak de kip
Bak de kip circa 3 minuten aan in de olie, voeg de ui en de paprika toe en bak 4 minuten verder.
Voeg de mix toe
Zet het vuur lager, voeg de kruidenmix en 50 ml water toe en roer deze door elkaar, zet het vuur weer hoger en breng het geheel aan de kook, laat het geheel 2 tot 3 minuten rustig doorkoken.
Bereid de wraps
Haal de wraps uit de plastic verpakking en besprenkel ze met water. Leg deze vervolgens op een bord en verwarm de wraps gedurende 1 minuut in de magnetron of gedurende 3 minuten verpakt in aluminiumfolie in een voorverwarmde oven (200 graden).
Serveer de wraps
Bestrijk de warme wrap met het yoghurt kruidensausje en beleg de wrap met de vulling. Rol de wrap op en serveer deze.
Opmerkingen 0