Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Snijd de kipfilet en de paprika in mooie reepjes. Leg deze ingrediënten even apart. Snijd vervolgens de ui fijn en de champignons in plakjes.
Bak de ingrediënten in de pan
4 min
Pak een braad- of hapjespan en bak met 1 eetlepel olie de kipfiletreepjes. Doe vervolgens de gesneden groenten erbij en bak deze mee.
Voeg de kruidenmix toe voor een smaakvolle goulash
4 min
Zet het vuur laag en voeg in de pan 150 ml koud water, 75 ml kookroom en de kruidenmix toe uit het zakje MAGGI Dagschotel Paprika-goulashsaus met champignons en kip. Breng het geheel, al omroerend, aan de kook.
Laat het gerecht zachtjes doorkoken
4 min
Het gerecht mag je vervolgens circa 5 minuten zachtjes laten doorkoken. Roer de ingrediënten in de pan ondertussen af en toe om.
Serveer de goulash met kip
4 min
De goulashschotel met kip is klaar om geserveerd te worden. Serveer de goulash in diepe borden of laat iedereen lekker makkelijk zelf zijn eigen bordje opscheppen. Vergeet niet te genieten van de warmte en de geuren die op je afkomen. Hmm… dat wordt heerlijk eten, met een beetje van jezelf en een beetje van MAGGI!
Begin met de bereiding van de kip en de groenten
5
Snijd de kipfilet en de paprika in mooie reepjes. Leg deze ingrediënten even apart. Snijd vervolgens de ui fijn en de champignons in plakjes.
Bak de ingrediënten in de pan
5
Pak een braad- of hapjespan en bak met 1 eetlepel olie de kipfiletreepjes. Doe vervolgens de gesneden groenten erbij en bak deze mee.
Voeg de kruidenmix toe voor een smaakvolle goulash
5
Zet het vuur laag en voeg in de pan 150 ml koud water, 75 ml kookroom en de kruidenmix toe uit het zakje MAGGI Dagschotel Paprika-goulashsaus met champignons en kip. Breng het geheel, al omroerend, aan de kook.
Laat het gerecht zachtjes doorkoken
5
Het gerecht mag je vervolgens circa 5 minuten zachtjes laten doorkoken. Roer de ingrediënten in de pan ondertussen af en toe om.
Serveer de goulash met kip
5
De goulashschotel met kip is klaar om geserveerd te worden. Serveer de goulash in diepe borden of laat iedereen lekker makkelijk zelf zijn eigen bordje opscheppen. Vergeet niet te genieten van de warmte en de geuren die op je afkomen. Hmm… dat wordt heerlijk eten, met een beetje van jezelf en een beetje van MAGGI!
Recept als PDF
Deel met vrienden
Activeer video's
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden
Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!
U heeft dit recept / product al beoordeeld.
Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.
Opmerkingen 1