Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Basisrecept: MAGGI Braadstomen Smokey Chicken

3
80min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

600  g
Kipdrumsticks
600  g
Vastkokende Aardappelen
600  g
Sperziebonen

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
499.01 kcal
Eiwit
48.93 g
koolhydraten
35.86 g
vetten
16.84 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

80 Minuten
Vul eerst de braadzak met alle ingrediënten
5 min
Verwarm de oven voor op 200 °C (geen grilstand) of op 180 °C voor heteluchtovens. Ontvouw de braadzak en verwijder het stickertje. Doe de kipdrumsticks (ongekruid) en de ongekookte aardappelen (in grove stukken) in de braadzak en strooi de kruidenmix erbij uit het zakje MAGGI Braadstomen Smokey Chicken. Masseer de zak voorzichtig zodat de kruidenmix zich goed verdeelt over de ingrediënten.
Plaats de braadzak in de oven
60 min
Maak de zak dicht met het bijgeleverde clipje. Zorg dat er voldoende ruimte in de zak zit. Plaats de braadzak met de kip en de aardappelen vervolgens in een ovenschaal op het onderste rooster van de oven. Controleer regelmatig of de braadzak niet de wanden van de oven of een verwarmingselement raakt.
Kook ondertussen de sperziebonen
5 min
Tijdens het braden en stomen van de kip en de aardappelen kan je alvast de verse sperziebonen bereiden. Verwijder eerst de uiteinden van de sperziebonen en kook ze daarna in 10 minuten gaar in een pan met water.
Pak de ovenschaal uit de oven
5 min
Haal na 60 minuten de ovenschaal met de braadzak uit de oven. Let op! Bij het openen van de braadzak komt er hete lucht uit. Prik een gat in de zak om de hete lucht vrij te laten. Knip daarna de braadzak onder het clipje door en haal de malse kipdrumsticks en gekruide aardappelen eruit.
Maak het gerecht compleet en serveer
5 min
Verdeel op de borden de gekruide aardappelen, de sappige kipdrumsticks en sperziebonen. Verras iedereen aan tafel met deze heerlijke maaltijd. Gebruik MAGGI Braadstomen Smokey Chicken ook een keer voor andere kipgerechten uit de oven. Dat wordt ongekend genieten!
Basisrecept: MAGGI Braadstomen Smokey Chicken

Vul eerst de braadzak met alle ingrediënten 5

Verwarm de oven voor op 200 °C (geen grilstand) of op 180 °C voor heteluchtovens. Ontvouw de braadzak en verwijder het stickertje. Doe de kipdrumsticks (ongekruid) en de ongekookte aardappelen (in grove stukken) in de braadzak en strooi de kruidenmix erbij uit het zakje MAGGI Braadstomen Smokey Chicken. Masseer de zak voorzichtig zodat de kruidenmix zich goed verdeelt over de ingrediënten.

Basisrecept: MAGGI Braadstomen Smokey Chicken

Plaats de braadzak in de oven 5

Maak de zak dicht met het bijgeleverde clipje. Zorg dat er voldoende ruimte in de zak zit. Plaats de braadzak met de kip en de aardappelen vervolgens in een ovenschaal op het onderste rooster van de oven. Controleer regelmatig of de braadzak niet de wanden van de oven of een verwarmingselement raakt.

Basisrecept: MAGGI Braadstomen Smokey Chicken

Kook ondertussen de sperziebonen 5

Tijdens het braden en stomen van de kip en de aardappelen kan je alvast de verse sperziebonen bereiden. Verwijder eerst de uiteinden van de sperziebonen en kook ze daarna in 10 minuten gaar in een pan met water.

Basisrecept: MAGGI Braadstomen Smokey Chicken

Pak de ovenschaal uit de oven 5

Haal na 60 minuten de ovenschaal met de braadzak uit de oven. Let op! Bij het openen van de braadzak komt er hete lucht uit. Prik een gat in de zak om de hete lucht vrij te laten. Knip daarna de braadzak onder het clipje door en haal de malse kipdrumsticks en gekruide aardappelen eruit.

Basisrecept: MAGGI Braadstomen Smokey Chicken

Maak het gerecht compleet en serveer 5

Verdeel op de borden de gekruide aardappelen, de sappige kipdrumsticks en sperziebonen. Verras iedereen aan tafel met deze heerlijke maaltijd. Gebruik MAGGI Braadstomen Smokey Chicken ook een keer voor andere kipgerechten uit de oven. Dat wordt ongekend genieten!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam