Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Bak het gehakt en voeg de groente en tomatenpuree toe
5 min
Rul het gehakt en voeg de voorgesneden groente toe. Bak het geheel 2 minuten rustig door. Voeg de tomatenpuree toe en bak nog een minuut door.
Bereid de kruidenmix met water en tomatenblokjes
5 min
Voeg de chili con carne kruidenmix, 100 ml water en de gesneden tomatenblokjes toe. Laat het geheel 2 minuten op zacht vuur pruttelen.
Voeg de bonen toe en serveer gerecht
5 min
Nu is het tijd voor de kidneybonen. Laat ze eerst goed uitlekken en voeg dan toe. Schep alles rustig door elkaar, verwarm even door en serveer het gerecht.
Tip voor de lekkerste chili con carne
5 min
Een beetje van jezelf... en dus kun je je chili con carne naar eigen wens op smaak brengen door bijvoorbeeld 1 eetlepel MAGGI aroma, ½ MAGGI bouillonblokje of 1 theelepel sambal toe te voegen.
Met toevoeging van één van deze tips bevat een bereide portie rond de 2 gram zout per persoon. Eet smakelijk!
Bak het gehakt en voeg de groente en tomatenpuree toe
4
Rul het gehakt en voeg de voorgesneden groente toe. Bak het geheel 2 minuten rustig door. Voeg de tomatenpuree toe en bak nog een minuut door.
Bereid de kruidenmix met water en tomatenblokjes
4
Voeg de chili con carne kruidenmix, 100 ml water en de gesneden tomatenblokjes toe. Laat het geheel 2 minuten op zacht vuur pruttelen.
Voeg de bonen toe en serveer gerecht
4
Nu is het tijd voor de kidneybonen. Laat ze eerst goed uitlekken en voeg dan toe. Schep alles rustig door elkaar, verwarm even door en serveer het gerecht.
Tip voor de lekkerste chili con carne
4
Een beetje van jezelf... en dus kun je je chili con carne naar eigen wens op smaak brengen door bijvoorbeeld 1 eetlepel MAGGI aroma, ½ MAGGI bouillonblokje of 1 theelepel sambal toe te voegen.
Met toevoeging van één van deze tips bevat een bereide portie rond de 2 gram zout per persoon. Eet smakelijk!
Recept als PDF
Deel met vrienden
Activeer video's
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden
Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!
U heeft dit recept / product al beoordeeld.
Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.
Opmerkingen 0