Asperges met ham, aspergesaus en gegrilde kip
Gemakkelijk
.
Voedingswaarde
Voedingswaarde
Instructie
Kook de asperges
Breng in een grote kookpan koud water aan de kook. Doe de asperges hier in en laat ze 4 minuten koken. Haal ze dan van het vuur en laat ze nog 10 minuten in het kookvocht liggen zodat ze doorgaren.
Grill de kip
Snij de kipfilet in een dunne plak en grill in een grillpan of tussen een grill tot 'ie gaar is.
Bereid de aardappelpuree
Schenk 180ml kokend water bij een half zakje aardappelpuree en roer dit tot een puree.
Maak de MAGGI Saus voor Asperges.
Bereid de saus volgens de aanwijzing op de verpakking.
Serveer het gerecht
Leg een plukje rucola op je bord met wat gehalveerde cherrytomaatjes. Doe de aardappelpuree op je bord en leg drie plakjes parmaham in het midden. Serveer de asperges op de parmaham en schenk een paar lepels MAGGI Saus voor Asperges er overheen. Het gegri
Opmerkingen 0