Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Aspergeragoût met ham

(0)
25min
Gemakkelijk
Maak snel en makkelijk aspergeragoût met dit Maggi recept.  

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

600  g
Asperges
600  g
Aardappelen, vlees en schil, rauw
80  g
Ham
10  g
Boter
2  el
Peterselie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
353.88 kcal
Eiwit
14.41 g
koolhydraten
49.87 g
vetten
12.25 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

25 Minuten
Kook de aardappelen
5 min
Was en halveer de aardappels en kook ze in de schil in 20 minuten gaar.
Kook de asperges
10 min
Schil de asperges, snijd 3 cm van het houtige uiteinde af en snijd ze in schuine stukjes van 2 cm. Kook de asperges in ongeveer 12 minuten gaar.
Meng de ingrediënten
5 min
Bereid de saus met de boter volgens de aanwijzingen op het pakje. Laat de ham in de saus warm worden. Neem de aspergestukjes uit het kookvocht en schep ze voorzichtig door de saus, zodat de tere kopjes heel blijven.
Serveer de aspergeragoût
5 min
Serveer de ragoût met de aardappelen en garneer met peterselie. Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon
Aspergeragoût met ham

Kook de aardappelen 4

Was en halveer de aardappels en kook ze in de schil in 20 minuten gaar.

Aspergeragoût met ham

Kook de asperges 4

Schil de asperges, snijd 3 cm van het houtige uiteinde af en snijd ze in schuine stukjes van 2 cm. Kook de asperges in ongeveer 12 minuten gaar.

Aspergeragoût met ham

Meng de ingrediënten 4

Bereid de saus met de boter volgens de aanwijzingen op het pakje. Laat de ham in de saus warm worden. Neem de aspergestukjes uit het kookvocht en schep ze voorzichtig door de saus, zodat de tere kopjes heel blijven.

Aspergeragoût met ham

Serveer de aspergeragoût 4

Serveer de ragoût met de aardappelen en garneer met peterselie. Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam