Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten
  • Inspiratie
  • Producten
  • FAQ
  • Zoeken
  • Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Andijvieschotel met gehakt en champignonsaus

Andijvieschotel met gehakt en champignonsaus

(1)
41min
Gemakkelijk
Koop nu

Ingrediënten

3

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Zakje
MAGGI Champignonsaus
1  Zakje
MAGGI Aardappelpuree voor Ovenschotel
1 
Witte ui
500  g
Andijvie
300  g
Rundergehakt
20  g
Boter
4  el
Olijfolie
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

Energie
638.4 kcal
Eiwit
24.35 g
koolhydraten
35.62 g
vetten
44.79 g
Voedingswaarde

Instructie

41 Minuten
  • Bereid de andijvie

    1 min
    Verwarm de oven alvast voor op 200 °C. Verhit daarnaast de helft van de olie in een wokpan en roerbak de andijvie 3 minuten. Vet met de boter vervolgens de ovenschaal in en verdeel de andijvie na bereiding over de bodem van de schaal.
  • Bak het gehakt en maak de champignonsaus

    1 min
    Verhit de rest van de olie in de wok en bak het gehakt met de ui, al omscheppend, rul. Bereid de romige saus volgens de makkelijke aanwijzingen op de verpakking van de MAGGI Champignonsaus. Roer na de bereiding de saus door het gehakt heen.
  • Maak de aardappelpuree

    1 min
    Bereid de aardappelpuree volgens de eenvoudige stappen op het zakje MAGGI Aardappelpuree voor Ovenschotel.
  • Vul de ovenschaal met alle ingrediënten

    1 min
    Schep in de ovenschaal het gehakt met de champignonsaus op de andijvie. Strijk daarna de aardappelpuree hierover uit.
  • Verwarm de andijvieschotel en serveer

    1 min
    Het makkelijkste gedeelte is aangebroken. De schotel hoeft alleen nog maar 20 minuten in de oven. Serveer na bereiding de ovenschotel met andijvie op tafel en geniet nog even van je onaangebroken creatie. Daar mag je best trots op zijn. Chapeau en eet smakelijk!*Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50 ml saus per persoon
Andijvieschotel met gehakt en champignonsaus

Bereid de andijvie 5

Verwarm de oven alvast voor op 200 °C. Verhit daarnaast de helft van de olie in een wokpan en roerbak de andijvie 3 minuten. Vet met de boter vervolgens de ovenschaal in en verdeel de andijvie na bereiding over de bodem van de schaal.

Andijvieschotel met gehakt en champignonsaus

Bak het gehakt en maak de champignonsaus 5

Verhit de rest van de olie in de wok en bak het gehakt met de ui, al omscheppend, rul. Bereid de romige saus volgens de makkelijke aanwijzingen op de verpakking van de MAGGI Champignonsaus. Roer na de bereiding de saus door het gehakt heen.

Andijvieschotel met gehakt en champignonsaus

Maak de aardappelpuree 5

Bereid de aardappelpuree volgens de eenvoudige stappen op het zakje MAGGI Aardappelpuree voor Ovenschotel.

Andijvieschotel met gehakt en champignonsaus

Vul de ovenschaal met alle ingrediënten 5

Schep in de ovenschaal het gehakt met de champignonsaus op de andijvie. Strijk daarna de aardappelpuree hierover uit.

Andijvieschotel met gehakt en champignonsaus

Verwarm de andijvieschotel en serveer 5

Het makkelijkste gedeelte is aangebroken. De schotel hoeft alleen nog maar 20 minuten in de oven. Serveer na bereiding de ovenschotel met andijvie op tafel en geniet nog even van je onaangebroken creatie. Daar mag je best trots op zijn. Chapeau en eet smakelijk!*Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50 ml saus per persoon

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!

We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden

Opmerkingen 0

Please enter proper keywords 0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam
annuleren
OPSLAAN
Meer laden

Ontdek meer

  • Vlees

Probeer ook

Show more recipes

  • Ovenschotel met asperges en ham

    Ovenschotel met asperges en ham

    50 min Gemakkelijk
  • Ovenschotel met tonijn, bleekselderij en tomaat

    Ovenschotel met tonijn, bleekselderij en tomaat

    55 min Gemakkelijk
  • Ovenschotel met gehakt en rode kool

    Ovenschotel met gehakt en rode kool

    55 min Gemakkelijk
  • Ovenschotel met kalfsgehakt en sperziebonen

    Ovenschotel met kalfsgehakt en sperziebonen

    51 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies