Skip to main content

Win een reis t.w.v. €2.000,-

Win een reis naar keuze

Lekker koken, lekker eten en lekker op vakantie. Koop je lievelingsgerecht en maak kans op een vakantie naar keuze.

Kies je eigen bestemming
Op avontuur tijdens een stedentrip, relaxen tijdens een strandvakantie of liever korting op je verre reis? Kies zelf met wie je gaat, waar de reis heen gaat en wat je tijdens je vakantie gaat doen.

Doe mee

Prijzenpakket
Er zijn heerlijke prijzen te winnen. De hoofdprijs is een vakantiecheque ter waarde van 2000 euro. Daarnaast zit er 2 keer een vakantiecheque ter waarde van 449 euro in het prijzenpakket en 50 keer een exclusieve MAGGI reiskoffer (ter waarde van 50 euro). Wij pakken lekker uit, dus pak jij maar vast in.

Hoe maak je kans?
Koop een MAGGI Mix of MAGGI Pakket (Dagschotels, Hollands Pannetje, Ovenschotels, Dagje geen Vlees, Markt, Braadstomen, Mals & Kruidig of de Roerbaknoedels en Pasta), scan je kassabon (tot en met 28 juli 2019) en wie weet ben jij er straks even lekker tussenuit. 

Scan je kassabon

Deze actie wordt je aangeboden door

Jouw vakantie precies zoals jij dat wil

Zou het niet te gek zijn als je kunt profiteren van de scherpe prijs van een pakketreis én zelf kiest hoe je deze invult?

Dat kan vanaf nu op Vakanties.nl! Hier pak je het voordeel van een pakketreis. Maar je hebt de vrijheid om zelf je pakket in te richten. Zo kies je gemakkelijk voor latere vlucht, of een andere kamer. Boek jouw vakantie precies zoals jij het wil. 


We zijn een ervaren team van reisexperts en vakantiefans. We doen niets liever dan elke dag keihard werken om dé plek te blijven waar jij je droomvakantie boekt. Elke vakantie weer. Zien je we snel op Vakanties.nl?